My livingroom

Coffee table books

Hej piger! Beklager jeg ikke har skrevet i noget tid nu, jeg har simpelthen haft så meget derhjemme så jeg har ikke kunnet finde tiden eller overskuddet. Nu er jeg dog tilbage og havde tænkt at lave et indlæg om mine favorit bøger til dekoration derhjemme, også kaldet coffee table books. Jeg har rigtig mange og får mange spørgsmål på Instagram om hvor jeg køber mine. Specielt Chanel bogen bliver jeg spurgt om rigtig ofte. Jeg køber alle mine online på Saxo faktisk. Jeg har en Plus bruger så jeg får bøgerne lidt billigere, det er meget rart. Jeg har dog prøvet før at bøgerne var lidt ridsede eller bukkede i kanterne, når man bare skal bruge en bog til at læse i er man nok lidt ligeglad men jeg har dem jo liggende fremme og derfor går jeg meget op i hvordan de ser ud. MEN så er de faktisk vildt flinke til at kompensere for det når man bare ringer ind og siger det til dem. Jeg tror jeg har 4 af Chanel bogen fordi der blev ved med at være fejl på og de bare sendte en ny hver gang. Og så på Chloé bogen var hjørnet bukket og der fik jeg nogle penge retur og så kunne jeg købe en anden bog. Det gør nu heller ikke noget 😛 Men ihvertfald, Jeg kan virkelig anbefale Saxo, de er super gode og de har sindssygt mange bøger at vælge imellem. Nu vil jeg lige gå en tur med mine hunde sammen med min mor, jeg har været lidt dårlig her til morgen så det bliver meget rart med lidt frisk luft. Hav en dejlig dag!
   

Write a comment

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Write a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

 

Næste indlæg

My livingroom