Anti Age Night Time Routine

Routine

 

Hej piger 🙂 Jeg tænkte at jeg ville komme med en opdateret version af min aften rutine inden jeg går i seng. Nu er det ikke hver dag jeg når alle trin 100% men jeg prøver så vidt muligt.
Trin 1: 
Chanel Eau Doceaur – Denne bruger jeg til at fjerne alt makeup på min hud. Det gode ved den er, at man ikke skal vaske den af bagefter. Så det er bare at påføre med et stykke vat og så kan man fortsætte bagefter. Det er et win for mig fordi jeg er enormt doven når det kommer til at fjerne makeup, og et win for min hud fordi jeg undgår det vand jeg skulle bruge til at vaske produktet væk med, det udtørrer nemlig huden rigtig meget.
Chanel Démaquillant Yeaux Intense – Denne bruger jeg til at fjerne øjenmakeup med, også hvis jeg har lidt rester af makeup på fx øjenbrynene. Der er egentligt ikke så meget at sige om den, den er super god.
Trin 2:
Kiehl’s Powerful Strenght Line Reducing Concentrate – Den her har virkelig reddet min mentale tilstand føler jeg. Jeg har aldrig været god til at drikke vand, hvilket har foresaget små fine linjer i min pande. Kombinationen af dehydrering af huden igennem flere år og også alt det sol jeg får om sommeren, har virkelig ikke gjort noget godt for min hud. Godt jeg fandt den her fantastiske serum, den er så god. De 10,5% rene C-vitamin den indeholder må gøre et eller andet.
La Mer The Renewal Oil – Det her er nok det dyreste hudpleje produkt jeg nogensinde har købt. Det er egentligt bare typisk mig. Olien virker som den skal, jeg ved ikke om jeg har 100% effekt af den da jeg jo “kun” er 21 og derfor ikke har brug for sindssygt meget, men den virker rigtig godt, dufter fint, er pæn at have stående og så er den drøj i brug. Man kan nok godt undvære den, men fortryder dog ikke at have købt den.
Kiehl’s Creamy Eye Treatment with Avocado – Den her øjencreme har jeg skrevet om mange gange, den er så god og jeg anbefaler den ofte til folk der spørger mig. Den har dog hverken anti age effekt og virker heller ikke på mørke cirkler, men den er meget fugtgivende og det er det formål jeg har brug for. Den er meget drøj i brug så jeg ville anbefale at købe den lille størrelse på 14 gram til at starte med. Der er ingen grund til at købe de 28 gram og så bliver produktet for gammelt.
La Mer The Lip Balm – En relativt ny læbepomade i min rutine. Den virker rigtig godt, jeg plejer bare at bruge en fra apotekets egen mærke som jeg synes gør det helt samme. Jeg vil nok hellere anbefale den fra apoteket, da den fra La Mer koster over 445 kr. Læbepomaden fra apoteket kan findes her
Trin 3:
MK Olie Organic Pure Oil W & MK Organic Pure Aronia A – Olien og juicen er jeg kun lige begyndt på, derfor har jeg ikke mulighed for at udtale mig så meget om hvordan virkningen er. Det eneste jeg kan sige er at det smager helt forfærdeligt. Jeg er meget sart med sådan noget, og selvom jeg ved hvor sundt det nok er for mig så har jeg virkelig svært ved at tage shottet hver morgen og aften. Jeg må lige mande mig lidt op, og så håber jeg på det snart begynder at virke. Jeg har købt mine her og her. De kan også købes i Magasin, ligesom alle andre produkter jeg har skrevet om indtil nu 🙂
Trin 4: 
Sidst men ikke mindst – Når jeg har skyllet det ulækre shot ned med vand børster jeg tænder og derefter bruger jeg lidt M2 vippeserum på øjenvipperne for at give vipperne næring til at vokse sig længere. Jeg bruger stadig tandpastaen fra Marvis. Det er virkelig min favorit! Den kan fås i Magasin, både i boligafdelingen men også i Mad & Vin afdelingen på Kgs Nytorv. Vil virkelig anbefale alle at prøve den, den er så god!
   

Write a comment

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Write a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.