Garden and outdoors

The coolest boots

Buckle boots 449,-

Hej piger! Jeg er vel ikke den eneste der har savlet over de lækre Toga Pulla støvler såå længe. Jeg er bare lidt for nærig til at ville betale flere tusinde kroner for et par støvler så jeg har prøvet at kigge lidt rundt på nettet om der var andre muligheder. Her til morgen fandt jeg så de her mega fine støvler på nettet. Jeg synes de er SÅ lækre! Kan næsten bedre lide dem her end Toga fordi de her har et spænde mindre. Men det er jo en smagssag. I hvert fald ville jeg dele de her med jer da jeg synes de er så fine. De er i hvert fald på min ønskeliste nu. ♥

   

Write a comment

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Write a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

 

Næste indlæg

Garden and outdoors