Goodiebox June

THE BEST RESTAURANT IN COPENHAGEN

PS BAR & GRILL

IMG_3144

IMG_3146 IMG_3151 (2)

Okay … Det her indlæg var egentligt meningen at skulle være omkring min top 3 liste over restauranter i København. Jeg kunne kun finde på 1, og jeg må ærligt erkende at jeg er det vildeste tryghedsmenneske, jeg kommer de samme steder, jeg bestiller de samme drinks og ofte det samme mad, når jeg skal ud at spise falder mit valg altid på det samme sted. Derfor er jeg kommet frem til at jeg muligvis er afhængig af PS Bar og Grill. Og jeg skammer mig ikke engang. Fordi i mine øjne er det altså den bedste restaurant i hele København. Maden er så lækker, deres drinks og sangria er så lækre, stemningen er perfekt & indretningen falder lige i min smag.

Derfor kan jeg ikke fortælle jer om min top 3 restaurantliste, fordi jeg har kun en top 1. Alle der kender mig ved at jeg er på PS og spise minimum en gang om ugen.

Jeg kan især anbefale deres pizzaer, deres 325 gram Rib-eye, deres pomfritter!?, deres bearnaise er den bedste jeg nogensinde har smagt, deres burger er vildt god, om mandagen har de pasta og lækre kødboller med parmesan som er vildt lækkert, egentligt er alt andet på menu kortet bare mega godt. Deres Passions sangria er fantastisk og den røde drink ovenover hedder Summer in Copenhagen og er jordbær, lys rom, lime og mynte…

Kan næsten mærke jeg får hjemve fordi jeg ikke har været der siden sidste mandag. Godt jeg skal derind imorgen 🙂

   

Write a comment

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Write a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

 

Næste indlæg

Goodiebox June