Baby ønskeliste

Salad wraps with jerk chicken and passionfruit dressing

 

I dag tænkte jeg at jeg ville dele en relativt ny opskrift i mit sortiment. Den sidste måned har jeg virkelig prøvet at ændre i min kost. Jeg har hele mit liv spist lige hvad jeg vil, god mad (og vin) gør mig til en meget gladere pige, men jeg har virkelig fået øjnene op for at spise mere sundt, varieret, grønt mm. De sidste 3 uger har jeg så vidt muligt cuttet alt sukker ud af min kost. I hvert fald næsten. Jeg kan stadig spise en softice hvis jeg får lyst til det, men ihvertfald prøver jeg så godt som jeg kan i hverdagene at spise sundt og sukkerfrit. Resultatet er det at jeg virkelig er meget gladere! Jeg plejer at have enormt mange mareridt om natten men siden jeg stoppede med at spise sukker så har jeg ikke haft et eneste, er det ikke mærkeligt?! Jeg ved slet ikke om det hænger sammen men det er da lidt sjovt.

Salatwraps med jerk kylling og passionsfrugtdressing

Til 2-3 personer

1 pakke kyllingebryst skåret i tynde strimler
1 bøtte Jerk krydderi (Jeg købte mit i Kvickly fra Santa Maria)
4 passionsfrugter
1-2 lime
2-3 hoveder hjertesalat
Valgfrit grønt fx cherrytomater, agurk, frisk chili, forårsløg, koriander, mynte
Olivenolie
Salt og peber

Fremgangsmåde:

– Tænd ovnen på 200 grader alm ovn.
– I en skål blandes 2-3 spiseskeer krydderi med 2-3 spiseskeer olivenolie. Smag det gerne til og tilsæt mere af det ene eller det andet hvis du synes der mangler.
– Tilsæt kyllingen til krydderiblandingen og rør rundt så alt er dækket. Lad det gerne stå i køleskabet fx en time, men jeg har også lavet det hvor jeg ikke havde tid til at marinere det længe.
– I et fad eller på en bageplade med bagepapir lægges kyllingen ud så ingen af stykkerne rører hinanden. Put kyllingen i ovnen og steg det i ca 10 min, det behøver ikke meget længere. Test lige at et stykke er gennemstegt.
– Imens kyllingen er i ovnen laves passionsfrugt dressingen. Bland passionsfrugt, olivenolie, lime saft, salt og peber i en skål og smag til. Der kan evt tilsættes lidt stevia(eller sukker hvis man ikke spiser sukkerfrit) hvis det er for surt til din smag. (Dressingen kan eventuelt hældes igennem en si hvis man ikke kan lide det knasende fra passionsfrugt)
– Skær grøntsagerne ud i små stykker og anret i diverse skåle.
– Når kyllingen er klar placeres stykkerne i salatbladene, der tilføjes tilbehør og dressing på toppen.

insta

Write a comment

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Write a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Baby ønskeliste