Økologisk chokolade pavlova med is & bær

Royal Copenhagen obsession

Dyb tallerken | Højhankskop | Kande | Stort aflangt fad | Sauceskål | Middagstallerken | Ovalt fad | Tapasfad

Da jeg flyttede hjemmefra og skulle købe alt selv, besluttede jeg mig for kun at investere i ting jeg virkelig ville komme til at elske. Derfor købte jeg alt mit service fra Royal Copenhagen – hvilket jeg aldrig har fortrudt siden! Ovenover er lidt af de ting jeg “føler” at jeg mangler 🙂

Er der nogen af jer der også samler på Royal Copenhagen?

| Sort mega fad

   

Write a comment

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Write a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

 

Næste indlæg

Økologisk chokolade pavlova med is & bær