Opskrift – Amerikanske pandekager

Jeg er normalt ikke en morgenmads person, jeg plejer at prioritere lidt mere søvn og det eneste jeg indtager om morgenen er faktisk mit MK olie shot. Dog elsker jeg i weekenderne at gøre noget ud af en lækker morgenmad. I weekenderne står den som oftest på pandekager eller vafler med bær, røræg eller spejlæg, grapefrugt og appelsinjuice. Jeg tænkte at jeg ville dele den opskrift jeg bruger på amerikanske pandekager, den er nemlig rigtig god! Pandekagerne bliver tykke og luftige. Hav en rigtig god weekend! ♡

Amerikanske pandekager til 4 personer 

Ingredienser
2 1/2dl hvedemel
2 1/2 dl mælk eller kærnemælk
2 æg
1 spsk sukker
1/2 tsk meldonsalt
1 tsk bagepulver
smør til stegning

Fremgangsmåde

Rør mel, sukker, salt og bagepulver sammen i en skål og pisk mælk og æggeblommer i.
I en ren skål og med helt rene piskeris, piskes æggehviderne helt stive – til skålen kan vendes uden det falder ud.
Vend forsigt æggehviderne i dejen med en dejskraber. Det er vigtigt at luften ikke bliver slået ud.
Steg pandekagerne på en pande med lidt smør.

Write a comment

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Write a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.