D'Angleterre brunch

On my wishlist for fall

Grå joggingbukser | Grå frakke med knapper | Grå frakke med bindebånd

 
Sorte lange støvler | Sort hat | Ruskindsjakke

 
Grå langærmet | Sorte korte støvler | Grå uld cardigan

Hej piger! Og godmorgen til en ny uge. Tænk engang at det allerede er august, jeg kan næsten ikke forholde mig til hvor hurtigt dette år er gået. Jeg kan huske da jeg var yngre at jeg altid syntes det tog 100 år mellem alderen 16-18. Det var virkelig det man længtes aller mest efter – at blive 18 år. Og nu bliver jeg lige om lidt 21 år. Man får en lille smule stress ikke? 😀 I hvert fald har jeg haft en rigtig dejlig weekend. Jeg rejser jo på onsdag og det bliver så skønt med endnu en varm uge med fuld sol og over 30 grader. Det mangler jeg virkelig. Så i weekenden har jeg bare slappet af, rykket rundt i min stue, fået en mindre nedsmeltning over at mit spisebord ikke kunne blive leveret og at jeg derfor blev nødt til at finde et nyt, lavet lækker mad og været hos min veninde Anja. Vi fik den lækreste kage som vi altid laver når vi er sammen. Det startede med at jeg havde kagen med en dag hjem til Anja og siden har vi begge lavet den hver for sig og sammen så mange gange. Den er altså også virkelig god! Jeg håber I alle får en dejlig dag 🙂

   

1 comment

Write a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

 

Næste indlæg

D'Angleterre brunch