How to decorate your bathroom

Nilens Jord

Hej piger! Forleden modtog jeg alle de her vildt lækre produkter fra Nilens Jord. Jeg blev så glad da jeg fik dem men har først nået at skrive om dem idag. Jeg har egentligt altid brugt mineral pudder da jeg virkelig er dårlig til at ligge foundation!!! Tror det måske bare er min hud der ikke er fedtet nok til at det fungerer på mig, men jeg er meget ivrig efter at prøve det og derfor er jeg vildt glad for at der er en foundation med i pakken, for så skal jeg virkelig bare lære det haha. 😊 Pakken bestod af 2 flotte neglelakker, den ene i Burgundy og den anden i sådan en støvet lilla, jeg tror måske den hedder Mauve. De er begge virkelig fine og efterårsagtigt! Så var der en gennemsigtig pudder med til at “sette” concealer osv, sådan en har jeg i forvejen fra Laura Mercier men det er meget rart at have en som er uden parabener. Derudover en Liquid Concealer og en Chubby stick Concealer, 3 makeup børster og så en foundation.

Det der er så godt ved Nilens Jord og deres produkter er at det er uden parabener og uden parfume. Som jeg har nævnt før flere gange går jeg meget op i at ting er økologiske, at produkter ikke indeholder for mange dårlige ting osv, så det er så dejligt at der findes et makeupmærke som går op i sådan noget. Børsterne er rigtig fine også, jeg har en stor kabuki børste i forvejen som jeg er vildt glad for, så at min mini samling på 3 makeup børster lige blev udvidet med 3 mere er jeg bare rigtig glad for. 😀 I weekenderne plejer jeg faktisk aldrig at have makeup på med mindre jeg skal ud, så jeg har ikke engang fået leget med produkterne endnu. Jeg er altid så træt om morgenen men måske jeg alligevel skulle prøve concealeren imorgen tidlig. Produkterne er fra deres nye kollektion så jeg ved ikke hvor mange butikker de er kommet i endnu, men jeg ved at Matas ihvertfald har størstedelen af dem allerede.

   

Write a comment

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Write a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

 

Næste indlæg

How to decorate your bathroom