Let's talk about hair

My latest wishes

Hej! Beklager jeg slet ikke har skrevet de sidste par dage, jeg har desværre været syg siden mandag og har knapt nok været ude af sengen. Det giver mig jo så “desværre” en hel masse tid til at kigge online efter alt det jeg ønsker mig og slet ikke kan leve uden 🙂
Jeg er blevet lidt besat af bodystockings og specielt dem i shape version fra H&M er faktisk vildt fede at have på bare som top. Det synes jeg ihvertfald klæder mig rigtig godt og det er pænt både i dagtimerne og til om aftenen. Hav en dejlig fredag! 🙂

 

   

Write a comment

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Write a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

 

Næste indlæg

Let's talk about hair