Pæne spisebordslamper

My birthday wishes

Birthday wishes
Hej piger! Glædelig fredag. ♥ Jeg håber I alle nyder det lækre vejr og får det sidste farve og sol inden efteråret og vinteren kommer. Jeg glæder mig faktisk ret meget til det bliver lidt mere efterårs agtigt men det er nok kun fordi min fødselsdag ligger i oktober måned. Ovenover ser I mine ønsker til min fødselsdag. Der er ikke én eneste ting på min ønskeliste som ikke er nøje gennemtænkt og derfor elsker jeg hver en ting på den.
Den grå sofa er egentligt bare det grå betræk. da jeg allerede har sofaen men i mørkegrå. Det er virkelig det smarteste ved Ikea!! Så kan man bare købe nye betræk når man får en nedsmeltning som mig og vil ændre hele stuen. 🙂 Nyt sofabord må der også til, derudover er mine spisebordslamper blevet solgt og lysekronen får lov snart at flytte ind istedet. Mine natborde skal også sælges, jeg skal bare lige mentalt forberede mig og sige farvel. Derudover lidt lækkert decor til rundt omkring. Bliver virkelig lykkelig helt ned i maven når jeg kigger på den collage haha, Please sig jeg ikke er den eneste der har så meget materiel glæde?
Hermes Avalon tæppet er jeg helt forelsket i, jeg har det i forvejen i sort men det er ret “skarpt” eller hvordan man skal sige, hvorimod det grå er mere neutralt i farven og mere hygge agtigt. De er bare så dyre så forventer ikke lige at få et i fødselsdagsgave med mindre det er fra mig selv. 😛 Den smukke kimono er fra Julie Fagerholt men fra sidste sæson så den skal nok findes på Trendsales, hvorimod den lækre poncho/kåbe er fra Bestseller og helt ny til kun 179!? Det kræver virkelig afholdelse for mig ikke selv at købe den med det samme.. De to fine Hermes armbånd – både Clic-Clac og Collier de Chien – er så smukke i de lyse sandfarver. Jeg har efterhånden en god samling af Hermes armbånd men selvfølgelig ikke i de her farver så hvilken fantastisk og lovlig undskyldning for at ønske mig dem 🙂 Eames kontorstolen var jeg egentligt overbevist om skulle være i sort men så fandt jeg den ovenstående farve og nu er jeg slet ikke i tvivl om det skal være den.
Nu vil jeg lige køre hjem fra kontoret og nyde det gode vejr, er så glad for det endelig er weekend. Føler jeg har været bagud hele dagen – og ugen (!) Hav en skøn weekend ♥
   

1 comment

Write a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

 

Næste indlæg

Pæne spisebordslamper