THE BEST RESTAURANT IN COPENHAGEN

Musthaves for my kitchen

Kitchen
Så er det imorgen vi rejser! Ih hvor jeg glæder mig. Jeg har sovet så dejligt i nat og jeg kan næsten ikke vente til imorgen. Jeg går jo som nævnt rigtig meget op i boligindretning, og det er helt ned til mindste detalje. Derfor går jeg også op i hvad jeg har af tallerkener, hvilke glas jeg har og hvad der er i mine skuffer og skabe.
Ovenover er lidt ting som jeg “føler” at jeg mangler.. Gad vide om man nogensinde kommer af med den følelse 🙂 Tingene kan findes her:
   

Write a comment

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Write a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

 

Næste indlæg

THE BEST RESTAURANT IN COPENHAGEN