Billeder fra vores fantastiske ferie til Tyrkiet

Mine nyeste lækre køb

Hej! Jeg håber I kunne lide indlægget i morges, jeg prøvede så vidt muligt at skrive alt ned jeg lavede igår. Har ikke ligefrem det mest indholdsrige liv men jeg kan godt lide ikke at blive alt for stresset så det er sjældent at jeg har mange aftaler på en dag. Idag skal jeg hente mit nye sofabord, aah hvor jeg glæder mig! Det er det bord i midten af collagen jeg har valgt. Alt det andet I ser i collagen er i min ønskesky ligenu, hvor jeg altid putter ting jeg vil købe i. Det hjælper mig rigtig meget med ikke at lave impulskøb, og jeg tror jeg har sparet mange tusinde kroner siden jeg oprettede den. Så for mig er det mere en huskeliste med ting jeg vil købe eller har overvejet at købe, sådan så jeg ikke glemmer dem.

Nå men i hvert fald har jeg købt Ganni nederdelen øverst, begge borde, de sorte Topshop bukser og den grå stik nederst. Nederdelen i læder har jeg kigget på længe nu, jeg har en der er knælang men jeg tænker at den korte vil være rigtig fin med strømpebukser og lange sorte støvler til efterår/vinter. De korte støvler fra Sofie Schnoor er også så lækre, dog rigtig dyre i forhold til hvad jeg normalt nogensinde ville betale for et par sko så dem overvejer jeg stadig. Den hvide og den grå jakke øverst kigger jeg også på hver dag, jeg er stadig ikke 100% sikker så de må vente lidt endnu. Er der andre end mig der har en ønskesky eller en anden måde at være ekstra sikker på om man nu skal købe noget eller ej? 😀

   

1 comment

  • C

    Du burde sætte links ind så folk har mulighed for at trykke på det og shoppe 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Write a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

 

Næste indlæg

Billeder fra vores fantastiske ferie til Tyrkiet