My shower routine

Mine fødselsdagsønsker (igen igen…)

Hej piger! Jeg håber I har haft en dejlig weekend. Jeg har selv nydt den rigtig meget og det er næsten lidt dejligt at være på job igen selvom jeg da godt kunne bruge en fridag eller 2 mere. Min fødselsdag er lige om hjørnet og jeg kan næsten ikke forstå at jeg allerede bliver 21 år. Jeg kan tydeligt huske da jeg var 17 år at jeg følte tiden til 18 var uendelig lang. Tænk at nu er det pludselig allerede 3 år siden, stop tiden! Jeg er lidt som et lille barn når det kommer til fødselsdage, jeg elsker at blive forkælet og få gaver og så ville det ikke gøre mig noget at blive fejret flere dage i træk. Så min fødselsdag er rigtig vigtig for mig og derfor elsker jeg når nogen gør noget ud af den.
Min ønskeliste har jeg været igang med allerede siden jul, det er nok en af mine hobbyer at pusle om den da jeg udenfor højtiderne bruger den som en huskeliste til mig selv over hvad jeg skal købe. Derfor har den på det sidste gået igennem en stor fornyelse af ting og sager, dels har jeg selv købt nærmest halvdelen af alt i den, og så har jeg for nylig også lagt ting i som jeg virkelig ønsker mig men som jeg selv venter med at købe. Jeg tror at jeg er rimelig godt tilfreds med alt ovenstående, Ej jeg er sikker på at jeg ville tude af lykke over hvis jeg fik bare nogle af de ting ovenover. Sofabordet, kaffemaskinen og så også Hermès tæppet er så dyre ting at jeg aldrig ville få det i fødselsdagsgave (eller julegave for den sags skyld) så dem ender jeg nok med selv at måtte købe. Det gør mig ikke så meget, men de andre ting er super fine og dem ville jeg alle blive rigtig glad for at få.
Jeg har også fået ændret lidt i min stue her henover weekenden og så har jeg bestilt verdens flotteste lysekrone til over mit spisebord. Av det gjorde lidt ondt i pengepungen da jeg bestilte den men jeg ser det som en investering og så må jeg bare lade være med at logge på min netbank haha 😀 Senere idag kommer der et indlæg med lidt sneak peak på min stue, jeg købte nyt betræk til sofaen i fredags og det er blevet SÅ fint! Jeg vil ikke vise hele stuen endnu før min spisebordslampe er kommet op og hænge så det må I lige vente med. Mon ikke det lige går 🙂 Hav en dejlig dag! Så kommer der billeder senere af stuen.
   

Write a comment

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Write a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

 

Næste indlæg

My shower routine