Nyt spisebord

Marble and Gold

Okay lige sådan for at være helt ærlig… Jeg tror jeg har en marmor obsession. Ihvertfald lige i øjeblikket. Jeg synes det er så fint! Men hos mig tror jeg at jeg vil holde det til det helt hvide med kun få lysegrå marmoreringer i, da det falder mest i min stil.  Desuden er guld jo bare så lækkert til. Ovenover har jeg samlet lidt forskellige ting og sager jeg har på min ønskeliste. Toiletbørsten er nok mest lidt for sjov, hvem køber seriøst en marmor og guld toiletbørste til over 900 kr? Men den er nu meget fin. Jeg kan ihvertfald bedre lide den end jeg kan lide dem fra Vipp. Idag er det jo så endelig fredag, hvilket jeg har glædet mig til hele ugen. Jeg skal bare slappe af og muligvis kigge på lidt nye møbler i weekenden. Det er som om, at det er en never ending story det der med mig og nyt interiør. Næste mål må være at finde en kæreste som aldrig ville blive træt af mig, hvis jeg slæbte alt muligt nyt hjem hele tiden. 😛

 

 

   

Write a comment

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Write a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

 

Næste indlæg

Nyt spisebord