Kubus lysestage

Im going to Oslo

17362_105_z

17362_42_z

17362_89_z

17362_104_z

17362_87_z

Hej piger. Jeg tænkte at jeg ville vise lidt billeder fra det hotel Mads og jeg skal bo på når vi skal til Oslo. Jeg regner med at det bliver i slutningen af September at vi skal afsted og jeg glæder mig rigtig meget. Jeg havde egentligt fundet et andet hotel men fandt det her bagefter som var lidt lækrere, jeg er egentligt mega højdeskræk men tænker at den smukke udsigt må hjælpe mig lidt igennem det. Er det ikke bare nogle flotte billeder fra restauranten? 😊 Hotellet hedder Radisson Blu Plaza Hotel og ligger meget centralt i Oslo.

Tror at sidst jeg var i Oslo var for mange år siden, nok i nærheden af 10 år ihvertfald – så det bliver sjovt at komme tilbage. De har egentligt ret god shopping og også lækre restauranter, jeg læser en masse norske blogge så har undersøgt hvor vi skal spise på forhånd selvfølgelig. Ihvertfald tænker jeg at vi enten skal have frokost eller aftensmad på “Olivia” som er en lækker italiensk restaurant. Det er egentligt nok noget nærheden Oslo’s version af PS bar og grill eller FIAT Trattoria. Jeg har ihvertfald kigget længe på Instagram og håber vi kan spise der bare én gang ihvertfald.

En anden restaurant jeg har kigget på længe er en der hedder “Delicatessen” den ligger på Aker Brygge ligesom Olivia (lidt som Islands Brygge bare flottere) og har vildt lækker tapas. Ser det ikke bare godt ud!? Jeg glæder mig helt vildt, det er så typisk mig at gå mere op i restauranterne end butikkerne hvor man kan shoppe haha. 😀

Nyt billede

   

Write a comment

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Write a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

 

Næste indlæg

Kubus lysestage