Bedtime rituals

How to decorate your bathroom

Accessories
Selvom man har boet samme sted længe og måske er kørt lidt død i sit badeværelse betyder det ikke at man aldrig kan forny sin inspiration. Hvis jeg skulle tælle hvor ofte  jeg rykker rundt og ændrer mine decor ting så ville jeg aldrig blive færdig. Et par lækre accessories kan virkelig gøre meget for et badeværelse. Mine favorit ting at bruge på badeværelser er koraler, grå rattan kurve, stearinlys og kunstige blomster.

Materialer
Jeg er ikke selv så vild med fliser på både gulv og vægge i et badeværelse da det godt kan føles lidt kold eller klinisk. Det er også derfor at jeg har malet en væg i mit badeværelse i en varm grå/støvet lilla agtig farve. Det gør sindssygt meget for alle rum med enten maling eller tapet og så gør en lille smule marmor rigtig meget så en bordplade eller en bakke i marmor er altid super smukt og klassisk.

Opbevaring
Det er virkelig vigtigt!! Jeg har et skab under min vask og ville ønske jeg havde mere end ét og at de begge havde store dybe skuffer. Man har seriøst mange produkter, vatrondeller, ekstra tandpasta eller shampoo, hårbørste og glattejern/føntørrer. Åh det er rart at få sådan noget af vejen. Så jeg ville altid anbefale at prioritere opbevaring på badeværelset – på den måde har du også mere bordplads til at pynte på med lys, sæbe, blomster og lign.

Det lille ekstra
Jeg har for nyligt købt en masse lækre hvide håndklæder til næsten ingen penge ude i Ikea. Dem har jeg rullet og lagt i en kurv, hvor jeg ved siden af den kurv har en anden kurv med wc papir. På mit bord har jeg ved siden af vasken nogle små gæstehåndklæder liggende som er rullet pænt og som gæster altid kan bruge. Jeg synes det er sådan en fin detalje altid at have noget lækkert til ens gæster. Det kan nemt gøres lækkert super billigt, fx koster de store kurve til håndklæder og wc papir kun omkring 100 kr i Ilva og de små gæstehåndklæder koster omkring 15 kr for 2 stk i Ikea. Man behøver ikke ruinere sig selv for at lave praktiske men lækre løsninger. Og hvem har ikke prøvet at være på et badeværelse et eller andet sted hvor der enten manglede wc papir eller et rent håndklæde?

   

Write a comment

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Write a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Bedtime rituals