Royal Copenhagen obsession

Gør dit soveværelse mere luksuriøst

Voluspa duftlys | Snowdrops natbord | Hvidt spejl | Lampe | Hvidt sengetøj | Grå velour pude | Kunstig orkidé | Hvidt gulvtæppe | Chanel bog | Hvide store pudebetræk | Grå lænestol | Sengegavl

Når det kommer til at indrette sit soveværelse kan det godt være virkelig svært at få detaljerne helt rigtige. De fleste elsker vel hotel følelsen i sit soveværelse? Med få “snyde tricks” kan man nemt få en luksus følelse uden at behøve at bruge flere tusinde kroner. Fx store hvide hovedpuder. Jeg har købt nogle i jysk som var rigtig billige, og som er rigtig pæne og gode at sove med. Dem jeg har kan købes her – Jeg har med fiberfyld da jeg ikke så godt kan lide fjerpuder til at sove med. Dem med fjer kan findes her

Jeg har aldrig særlig meget tid om morgenen, og derfor ville jeg aldrig orke at stå og rede seng i 20 minutter. Efter jeg købte min sengegavl (hvilket også giver en hotel følelse) har det været så motiverende at rede seng om morgenen. Så egentligt ryster jeg bare dynerne og ligger dem med en lille fold (hvad kalder man egentligt det?) og så har jeg 4 af de store hvide hovedpuder som jeg ligger 2 og 2 ovenpå hinanden. Derefter sætter jeg 3 mørkegrå velour puder fra H&M foran hovedpuderne og mellem dynerne. Det synes jeg giver et rigtig fint look. Når jeg får taget mig sammen til at købe et sengetæppe lægger jeg nok også sådan et på. Men det må blive til den tid 🙂

Mht. natborde så er det faktisk ret nemt at finde pæne, men også nogle der passer ind i det design look du kører i dit hjem. Jeg har lige nu nogle hvide nogle som jeg ikke synes passer til min seng længere, så derfor har jeg lige bestilt 2 nye fra den her side. Jeg har i forvejen det her i min gang så det vil danne en rød tråd igennem mit hus at have glas møblerne flere steder tænker jeg. Når der ikke er skuffer i, sætter det også en lidt på prøve mht ikke at rode så meget og have unødvendige ting gemt væk. Det skal nok blive interessant 🙂 Jeg har igennem hele mit hus en masse coffee table books liggende, ikke nogen jeg nogensinde har åbnet og kigget i, men de er der og pynter så fint. Så jeg tænker at der ville kunne ligge en fin bog fx fra Chanel eller andet på hylderne i bordene. Istedet for at bruge rigtig mange penge på et væg til væg gulvtæppe (som også er en værre støvsamler) så kan man nemt købe et lidt mindre og så have det liggende og stikke ud på fx hver side af sengen eller for enden af sengen.

Andet dekoration:

Blomster er altid en god ide, jeg ville nok ikke have levende blomster i mit soveværelse så derfor ville jeg købe en kunstig orkidé fra IKEA fx, de er faktisk ret fine taget i betragtning af at de ikke er ægte.

Duftlys & andre stearinlys kan man også sagtens pynte med i soveværelset. Jeg går jo som nævnt tidligere meget op i ting der ikke er giftige for kroppen, så jeg er lidt ekstra påpasselig med stearinlys i mit hjem men generelt også i soveværelset da det kan være ret skadeligt at indånde alle de stoffer fra stearinlys og duftlys. Man kan vælge at købe lys i soya da det skulle være mere sundt, men Voluspa som jeg foretrækker er lavet af kokosvoks som brænder 90% renere end soyalys. Derudover er det en økologisk sund, bæredygtig og pesticidfri fremstilling. Men det er jo ikke alle der går op i det 🙂

Kunne det have interesse at se nogle billeder fra mit hjem?

   

1 comment

Write a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

 

Næste indlæg

Royal Copenhagen obsession