De bedste kogebøger

Ét simpelt redskab der opgraderer din borddækning

Hej piger 🙂 Noget jeg virkelig synes kan løfte en borddækning er virkelig hvilke serveringsfade, skåle, tallerkener og lignende man bruger. Jeg har intet imod at servere hverdags aftensmad i gryden på spisebordet men de dage jeg gør lidt ekstra ud af det og anretter maden pænt der føler jeg næsten at maden smager lidt bedre. Jeg elsker at gå ud og spise og noget jeg ser igen og igen er de her små kasseroller hvor restauranterne serverer sauce i. Jeg synes virkelig det er så pænt! Jeg har købt nogle selv til mit eget sortiment af uendelige borddæknings items derhjemme. Nu skal jeg bare øve mig på at lave bearnaise så jeg kan bruge dem oftere end jeg gør nu. Men ihvertfald synes jeg virkelig de er søde og også stilfulde. De fås både i kobber og i stål, jeg har købt stål da jeg synes det passer bedst hjemme hos mig. Man kan få dem i Magasin men der er de mega dyre, så jeg har købt mine HER og endda med fri fragt. Dem i kobber kan findes HER – de er endda lidt billigere end dem i stål.

 

   

Write a comment

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Write a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

 

Næste indlæg

De bedste kogebøger