Sommerens bedste minder

Coconut raw bars recipe

 

Denne opskrift minder rigtig meget om opskriften på mine dadelkugler, den eneste forskel er egentligt bare at denne opskrift er uden kakao, og at man ikke ruller det til kugler. Jeg har lavet de her raw barer et par gange nu, en gang kun med mandler og denne gang også med chiafrø, sesamfrø, græskarkerner og solsikkekerner.

Ingredienser:

Ca 15 dadler
3 dl mandler
3 dl blandet chiafrø, solsikkekerner, græskarkerner, valnødder el lign.
3 dl havregryn
2 dl kokosmel

Sådan gør du:

I en foodprocessor blendes alle nødderne og kernerne sammen med kokos og havregryn.
Hæld blandingen over i en skål og tilsæt dadlerne til blenderen.
Blend dadlerne til de bliver cremede og tilsæt derefter alt fra den anden skål.
Hvis blandingen ikke samler sig kan der tilsættes lidt vand.
Når alt er blendet sammen hældes det i et lille fad beklædt med bagepapir.
Tryk blandingen flad og helt ud i kanterne, drys med kokos og sæt fadet i køleskabet.
Efter en time er de kolde nok til at blive skåret, skær dem i den ønskede størrelse og opbevar dem i en lufttæt beholder.

 

insta

Write a comment

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Write a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Sommerens bedste minder